II Cursa de Muntanya del Quermany

Cursa Quermany

El passat diumenge 5 de maig 2013 es va celebrar la II Cursa de Muntanya del Quermany a Pals. Per bé que enguany era la segona edició de la prova, aquesta cursa de muntanya arriba amb força per consolidar-se com una de les grans cites del calendari. I així ho demostra l’èxit en el nombre de participants: 150!

La cursa va tenir representació de l’AEP en els dos recorreguts de la prova. En Jordi Alsina, Marc Cornellà, Mati Obregón, Mercè Pallarès i Laura Rovira en la volta llarga (21 km i 700m+) i en Jordi Cabezuelo, Frederic Savalls, Àlex Camarero, Mariona Moreno i Gerard Castellà en la volta curta  (11,50 km i 350m+), entre d’altres.

La diversió estava assegurada. El terreny escarpat del Quermany posaria a prova les cames i els pulmons dels participants. Pistes, corriols, grimpades i unes vistes impressionants van fer gaudir tots els corredors, encara que molts d’aquests quedessin vermells com una tomata del sol que queia. Per fortuna, la botifarrada popular al final de la cursa junt amb el porró de vi va ser el millor remei per recuperar les forces!

Des d’aquest espai volem felicitar a tota l’organització de la II Cursa de Muntanya del Quermany per la gran feina feta i, més concretament, a l’Associació cultural i esportiva el Pedró de Pals. Per una organització impecable, per un recorregut excel·lent i el bon ambient de la prova.