Ja us podeu inscriure al XI Roadbook 2014!

Posted on 24 març 2014


Portamapes 1

El proper 27 d’abril de 2014 arriba una de les proves per excel·lència de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell: el 11è Roadbook BTT Garoina Extrema. Aneu-vos preparant per recórrer a cop de pedal els millors corriols de la zona i els senders més divertits procurant seguir les instruccions del full de ruta. Com cada any, la prova serà apte per a diferents públics. Un circuit de 20 km per aquells que vulguin fer un tastet del què significa pedalar seguint les indicacions del company/a, i un circuit de 35 km amb una mica de tot: trialeres, corriols, pista, baixades. Els participants d’anteriors edicions saben de bona tinta que hauran de suar aquests kms, doncs els organitzadors s’encarreguen de traçar un itinerari exigent, dur i sobretot, ben parit.

Els equips poden ser de 2 (mínim) a 4 persones (màxim).

Almenys un membre de cada equip haurà de portar un comptaquilòmetres i un porta-mapes (any rere any hi ha més nivell entre els bricomaníacs més devots). Serà obligatori l’ús del casc. Es recomana portar material necessari de reparació: manxa, càmera, aigua, etc.

Les inscripcions es poden adquirir a través de la pàgina web de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell fins el 23 d’abril de 2014 a les 23h o el mateix dia de l’esdeveniment. Si ho feu a través de la web, els preus són els següents: Soci: 5€; No soci: 10€ (indistintament de la volta curta o llarga). Si ho feu presencial el mateix dia de la prova, el preu serà de 15€ per tothom.

Hora d’inscripcions presencials: 08:00h

Hora de sortida dels primers equips: 08:30h

Lloc: Recinte Firal de Palafrugell (aparcament de camions del costat del IES Baix Empordà).

Hi haurà avituallaments, obsequi commemoratiu, servei de dutxa, trofeu al primer equip classificat de cada circuit i sorteig del material cedit pels comerços col·laboradors.

Necessari: Els menors d’edat caldrà que vagin acompanyats d’un adult.

Nota: La sortida, com sempre, serà individual per equips i espaiada en temps entre ells.

Apunteu-vos-hi aquí i beneficieu-vos del preu reduït!

Us hi esperem!

Si cliqueu a continuació, podreu llegir-vos el Reglament i la Política de Protecció de Dades

Coordina:

Anagrama AEP

 

 

 

 

 

 

Organitza:
AjuntamentPalafrugell