Qui som


AEP

L’Agrupació Excursionista de Palafrugell es va fundar l’any 1985 amb l’objectiu que totes les persones afeccionades a la pràctica de l’excursionisme, l’esquí, l’escalada i també l’espeleologia, tinguessin una entitat de referència que els facilités informació i que fes, d’alguna manera, d’enllaç amb les federacions, sobretot pel que fa a la gestió de l’assegurança i la targeta federativa. Una de les esportistes més rellevants és la navarresa Blanca Ardanaz, que va fer el cim del Broad Peak (2007) i del Makalu (2008), amb Jordi Servosa. També cal destacar l’esquiador de muntanya Guillem García.

En l’actualitat, l’AEP compta amb 300 socis aproximadament, repartits entre les diferents seccions. La quota de soci costa 20€/any. Al llarg de l’any, l’AEP organitza i participa en diverses activitats, tant de Palafrugell com de les rodalies, organitzades per la pròpia entitat o bé per altres entitats del poble, sempre amb el suport de l’Àrea d’Infància i Joventut de l’Ajuntament.

Entre aquestes activitats podem destacar la Marxa de Garoina, que es celebra cada any el cap de setmana anterior a les Carrosses de les festes de Primavera. El Roadbook BTT, un divertit recorregut amb BTT pels millors corriols de la zona. La Setmana Jove, dins la qual es duu a terme la neteja i/o recuperació d’algun indret característic proper al municipi. La Setmana del Medi Ambient, la participació en les barraques de la Festa Major, Firamania, etc.

L’AEP té el local social a Can Genís, C/Cervantes, 8 de Palafrugell.


Notice: Undefined variable: categorias in /home/aepalafrrk/www/wp-content/themes/Vertex/page.php on line 21